Изграждане на бункери в UK

BUNKER BG влезе в сътрудничество с английската строителна компания DELUXE CONSTRUCTION, част от групата на DELUXE GROUP, развиваща дейност в Лондон и Дубай. Двете компании обединяват усилията си за създаване на високо технологични подземни бункери под името DELUXE BUNKER UK.

Новата компания DELUXE BUNKER UK има за цел да създава сигурност и пълна автономност на живот в бункерите, които изгражда за своите клиенти в Обединеното Кралство. Компанията предлага изграждането на частни бункери за едно семейство, както и за повече лица. Високотехнологичните инсталации осигуряват възможност за повече от шест месеца пребиваване. Бункерите са оборудвани с всичко необходимо за комфортен живот и като дизайн по нищо не се отличават от Вашия дом. В мирни времена можете да използвате жилищната площ на бункера като добавка към тази на дома Ви. По желание на клиента можем да инсталираме СПА зона, игрална зона и други удобства, които можете да използвате по всяко време. За по-големите проекти предвиждаме гараж за автомобили като част от бункера, за да бъдат защитени транспортните Ви средства в кризисна ситуация. Към гаража се предвижда и станция за зареждане на гориво.

Предвидливите хора изграждат своите бункери в мирни времена, така както правят своята застраховка "Живот", докато са още в добро здраве. Te искат да бъдат подготвени, както за временни военни и икономически кризи, така и за по-тежки ситуации.

Песимистите не вярват в бъдещето и смятат, че бункерите няма да ги спасят от края на света. Реалистите са оптимисти, които вярват в бъдещето и знаят, че след тежки времена винаги идват по-добри. Човечеството е преживяло две световни войни и още куп локални кризи. Към онзи момент всичко е изглеждало загубено, сякаш идва краят на света. Подготвените хора са знаели, че кризите ще отминат и са планували следващите си ходове. Бункерът ще Ви помогне да преминем по-лесно през всичко това и ще Ви даде висок старт на живот след кризата.

Бункерът е инвестиция за бъдещето, която носи спокойствие в настоящето. Тази инвестиция ще бъде наследена от децата и внуците Ви, които също ще живеят със спокойствието, че във всеки момент имат защита за себе си и своите близки.

DELUXE BUNKER UK иска да осигури на повече хора спокойствие, защото това е най-ценният актив и много малко хора в момента могат да се похвалят, че наистина го притежават.