ЗА НАС

ЗА НАС

BUNKER BG е първата компания в България, специализирана в проектиране и изграждане на частни бункери. Нашите бункери отговарят на всички изисквания за безопасност и са проектирани така, че да се чувствате удобно и комфортно в тях, като във втори дом. Залагаме на сигурността и удобството. За всеки клиент ще изготвим индивидуален проект на бункер. Разполагаме с екип от специалисти и работим в тясно сътрудничество с няколко международни компании с дългогодишен опит в изграждането на бункери от Швейцария, Израел и Швеция.

Изграждането на бункера се случва при високи мерки на конфиденциалност. Задължаваме се да не издаваме информация за поръчителя и локацията. 

ЕКИП

ЕКИП

Изграждането на животоподдържащо съоръжение изисква цял екип от специалисти. В екипа си имаме физици, инженери, архитекти, конструктори, дизайнери и организатори, които ръководят целия процес. Изграждането на всеки бункер е свързано с първоначално проучване на терена, последвано от проектиране и калкулации за капацитета на различните съоръжения, съобразен с броя на хората, които ще го обитават. За целта събрахме екип от специалисти в различни области и доверени партньори. По-долу можете да се запознаете с малка част от тях.

 

Екип