Комплекс с частни бункери

OKOL Lake Park – първият в България комплекс от типа Golf & Residential Community, в който можеш да изградиш частен бункер

OKOL Lake Park, в сътрудничество с BUNKER BG, Ви предоставят възможност да изградите мечтания си дом с допълнителна степен на сигурност.

OKOL Lake Park е разположен на място с невероятни панорами към яз. Искър, Рила, Плана и Стара планина. Носи уюта на дома и емоцията по време на ваканция. OKOL Lake Park е пространство за активен начин на живот сред природата, далеч от недостатъците на града.

Повече за комплекса

Компексът предлага всички елементи, които са необходими за целогодишно обитаване. Спортно-приключенският център, детската градина и училището до 7ми клас, фермата, магазинчетата, ресторантите и медицинските услуги са само част от удобствата, които ще са на разположение на жителите.

В сърцето на OKOL Lake Park е голф игрището, разположено на 650 дка и проектирано от European Golf Design (EGD). То ще бъде управлявано от International Management Group (IMG) и е с амбицията да се превърне в център както на професионални играчи, така и любители.

В 5* Pullman OKOL Golf Resort & SPA Hotel гостите ще могат да се насладят на луксозно roof-top СПА с инфинити басейн, световна кухня, вдъхновена от местните традиции и конферентен център за 500 човека.

За проекта

Проектът се оценява на над 300 млн. евро и ще се разгърне в няколко фази, като първата вече е в процес на реализация и ще бъде въведена в експлоатация през втората половина на 2022 г. Цялостното развитие на проекта се очаква да обхване период от 10 – 15 години. Проектът се изгражда с грижа за опазването на околната среда и съгласно принципите на устойчиво развитие.

Инвеститор и изпълнител на проекта е Маркан Холдинг АД – изцяло българска компания, която управлява активи в повече от 15 компании от различни сектори на икономиката. Една от ключовите компании в холдинга е водещата строителната фирма Маркан, която има над 25 г. опит и в последните 10 години е взела участие в изграждането на повечето големи строителни проекти на територията на град София с повече от 1 000 000 кв.м. РЗП.

В сътрудничество с BUNKER BG, OKOL Lake Park ще отговори на необходимостта от допълнителна защита и сигурност чрез възможност за изграждане на частен бункер в основите на къщата.

Повече за проект OKOL Lake Park, можете да прочетете на https://okollakepark.bg/