ОГЛЕД И БЕЗПЛАТЕН АНАЛИЗ НА ПОМЕЩЕНИЯ

ПРИСПОСОБЯВАНЕ НА СЪЩЕСТВУВАЩИ ПОМЕЩЕНИЯ

БУНКЕР БГ стартира нова услуга „Безплатен анализ на съществуващи помещения“.

Ако имате неизползваемо помещение като сутерен, склад, мазе или друго, можете да разберете възможностите му за превръщане в защитена зона - посегателства върху личността, пречистване на въздуха от радиоактивни и химически елементи, алтернативно електрическо захранване, видове провизии, от които човек се нуждае в критични ситуации и много други.

Нашите експерти ще дойдат на място, ще направят оглед на помещението и ще изготвят безплатен анализ на всички възможности да се защити това помещение.

Ще разберете какви инсталации могат да бъдат внедрени в него и какво ниво на защита може да се покрие.

За целта само трябва да се запишете в графика за огледи на +359 888 009 909 или да ни пишете на info@bunkerbg.com, като оставите телефон за обратна връзка.

ПОМЕЩЕНИЯ В СТРОЕЖ

Ако се намирате в процес на строителство на къща или друг вид сграда и искате да разберете за възможностите за защита, можете да се свържете с нас за оглед и безплатен анализ.

Най-подходящият момент да ни потърсите е, когато се намирате още в Идейна фаза на проекта си. Тогава заедно с Вашите проектанти ще създадем една обща концепция за защита като част от цялостния проект.

В случай че сте изпуснали момента и вече сте в напреднала фаза по строителство, ще работим с наличните данни и ще изготвим безплатен анализ какво е възможно да се пригоди за защитена зона и на какво ниво на защита ще може да отговаря помещението.

БЕЗПЛАТЕН АНАЛИЗ НА ГОТОВИ ПОМЕЩЕНИЯ

В случай че разполагате с вече защитено помещение като бункер, паник стая или друго, екипът на BUNKER BG може да направи оглед и безплатен анализ. В анализа се включват препоръки, какво можете да подобрите в помещението, за да се превърне в напълно защитен и автономен бункер или паник стая. Можете спокойно да се доверите на нашите високо квалифицирани експерти и швейцарски партньори от LUNOR с опит в изграждането на бункери от 1947 г.

НАПРАВИ СИ САМ

Някои наши клиенти решават сами да реновират или изградят помещението си, като се обръщат към нас само за съвети и покупка на отделни артикули. Предлагаме взривозащитни и противорадиационни врати, врати за авариен изход, подсилени капандури, противовзривни клапани, вентилационни системи за пречистване на въздуха от химически, радиоактивни и биологични агенти, системи за влагоулавяне, както и други решения в сферата на сигурността на дома Ви – трезорни врати, входни противовзломни врати, защита на прозорците, цялостно изграждане на Паник стаи и много други.

Закупуването на стока от нас не Ви обвързва непременно да поръчате и монтажните дейности.

Можете да вземете стоката си директно от наш склад и да се погрижите сами за монтажа.

ТУК можете да разгледате примерен монтаж на врата на вече съществуващо помещение.

КОЯ Е ОСНОВНАТА ГРЕШКА ПРИ СИГУРНОСТТА ?

Не всеки сутерен, мазе, склад или друго помещение подлежи на защита от радиоактивни, химически и биологични елементи, опити за злоумишлени действия, съхраняване на продукти и др.

За да може едно помещение да се пригоди за защита, понякога са необходими съвсем леки строителни дейности, а друг път те са значителни. Ние разглеждаме защитата на Вашето семейство от много различни гледни точни и след среща с нас ще Ви помогнем да разширите мирогледа си по отношение на сигурността. Една основна грешка при изграждането на сигурност е, че защитата се разглежда на парче и хората често пъти пропускат някои очевидно слаби звена. Например, поставянето на една здрава врата или снабдяването с един генератор само по себе си е излишна инвестиция, която в реална ситуация няма да Ви свърши работа. Наш съвет е, преди да започнете да изготвяте план за своята сигурност и защита на семейството, да се допитате до специалистите от нашия екип, които разглеждат сигурността като комплексно понятие с фокус в ефективността и решенията. В крайна сметка в реална ситуация компромисите ще Ви струват повече от скъпо. Не е разумно да ги правите, що се отнася до защита на семейството Ви.

След оглед нашите специалисти ще могат да изготвят безплатен кратък анализ каква част от Вашата собственост може да бъде пригодена за защита и ще могат да Ви ориентират за ценовия диапазон и време за приспособяване/ изграждане на помещението.

 

За целта само трябва да се запишете в графика за огледи на +359 888 009 909 или да ни пишете на info@bunkerbg.com, като оставите телефон за обратна връзка.