ШВЕЙЦАРСКО КАЧЕСТВО ЗА БУНКЕРИ В БЪЛГАРИЯ !

ОФИЦИАЛНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ И СЪСЕДНИТЕ СТРАНИ

В края на 2023 г. БУНКЕР БГ стана вече и официален представител за България и съседните ни страни на швейцарската компания за изграждане на бункери LUNOR.

Компанията е създадена през 1947 г. и оттогава е водещ лидер в Швейцария при изграждането и реновацията на подземни убежища. LUNOR държи много лицензи и патенти, в това число нейните системи за пречистване на въздуха са лицензирани към Федералната служба за Гражданска защита на Швейцария. Нейни клиенти са Федералното правителство, общини, служби за гражданска защита, търговски и частни собственици на жилища.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА ЗА КЛИЕНТИТЕ НИ ?

За нас от БУНКЕР БГ, като първата частна компания в България за изграждане на високо защитени бункери, паник стаи и защита на дома, е голяма чест и отговорност да представляваме официално компанията на Балканите.

Това дава предимство на всеки наш клиент в България да се възползва директно от продуктовата гама на компанията и да разчита на бърза доставка от нас, както и да очаква експертиза при монтажните дейности. Работим по техния модел и затова държим швейцарско качество.

Повече за продуктовата гама на LUNOR може да разгледате ТУК.

Компанията предлага множество продукти - взривозащитени и противорадиационни врати за бункери, убежища и подземни гаражи, пречиствателни станции за въздух, противовзривни клапани, множество вентилационни решения и други специфични артикули.

В допълнение към тяхната продуктова гама плануваме скоро да Ви запознаем и с някои наши разработки и продукти в областта на сигурността като специални секюритизирани врати от най-висок клас на защита, датчици за мониторинг на климата и други системи за защита, от които можете да се възползвате.

ШВЕЙЦАРСКО КАЧЕСТВО ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ !

LUNOR развива дейност от близо 80 години. За това време тя се е наложила в Швейцария и по света като доверен производител на системи и строител на високо защитени бункери и убежища.  Компанията разполага с голям екип от специалисти, от които се радваме, че можем да черпим опит – повече за техния екип можете да прочетете ТУК.

Доверявайки се на екипа на БУНКЕР БГ, можете да сте спокойни, че Вашето убежище ще отговаря на всички швейцарски стандарти като еталон за качество.