ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТИТЕ

Напоследък получаваме чести запитвания от клиенти в България, които се интересуват от това, дали бункерите могат да ги спасят от „края на света“.

В тази връзка решихме да направим кратко обръщение към клиентите си в опит да внесем яснота за функциите на един бункер:

 

Не искаме да спекулираме със страховете Ви и да Ви убеждаваме, че бункерите ще Ви спасят от „края на света“. Съзнаваме, че това е една добра рекламна стратегия и е възможно да я срещнете сред други компании, произвеждащи бункери по света. Ние не бихме си го позволили!

Ядрената мощ в света е толкова голяма, че дори да се освободи малка част от нея при евентуална Трета Световна война, цялата цивилизация ще изчезне и с нея всичко живо на планетата. Животът след такъв катаклизъм ще бъде немислим на повърхността в продължение на повече от един век. Затова и никога няма да ни чуете да казваме, че нашите бункери ще Ви спасят от Апокалипсис. Не бихме спекулирали със страховете Ви.

Хипотезите, че ще оцелеем в бункер при ядрена война, в световен мащаб, са наивни и недостоверни, като същото се отнася и за т.нар. „елит“, който вече се крие в големи бункери.

Успокояващото, което можем да кажем тук е, че хората, от които зависят бъдещите събития, са напълно наясно с горната информация. Те разполагат с екип от военни специалисти и физици, които ясно са ги информирали за последиците от една ядрена война и в това не бива да имате съмнения. Хората, стремящи се към власт, финанси и контрол едва ли виждат своето бъдеще и това на децата си в самоубийствена светлина.

 

Това, от което определено може да Ви спаси един бункер, са сериозни аварии на атомни централи, химически заводи, военни действия и размирици.

Преди пет дни в Украйна снаряд удари Запорожката АЕЦ, най-голямата атомна електроцентрала в Европа и 5-тата в света!  

В резултат се случи пожар. Слава богу, от Международната агенция за атомна енергия съобщиха, че няма засегнат нито един от 6-те атомни блока на централата.

Евентуална авария в Запорожката АЕЦ може да бъде 6 пъти по-тежка от аварията в АЕЦ Чернобил през 1986 г.

Наличието на бункер с неговите пречиствателни станции и защита от радиоактивни частици е единствената защита срещу подобна авария. Целта ни е да информираме колкото се може повече хора за реалните заплахи пред всички нас, базирани на факти.

 

Надяваме се с горната информация да намалим спекулациите и дезинформацията, която тече навсякъде по света по отношение на бункерите и техните функции.