ПРОДАЖБА НА БУНКЕР L-1000

СЪЩЕСТВУВАЩ БУНКЕР

BUNKER BG продава първия по рода си подземен частен бункер на територията на България.

Бункерът е проектиран и изграден да защитава от химически и радиоактивни замърсявания, вражески действия като граждански размирици, военни действия и много др.

Бункерът се намира на стратегическа локация, в близост до София, като е защитен от редица фактори.

Подходящ е за закупуване и адаптиране според нуждите на частни лица, малки общности от съмишленици, бизнес компании, а защо не и група семейни приятели.

През социализма бункерът е създаден да защитава държавния елит като кризисен и оперативен щаб, от който да се управляват военните и държавни структури.

Предвид функциите, за които е изграден, в момента той е в отлично състояние и подлежи на бърза реновация, за разлика от останалите занемарени държавни бункери.

Площ 1070 кв. м.

Цена 1 850 000 евро.

Виж 3D разходката тук.

АПАРТАМЕНТИ

Бункерът разполага с различни възможности за преустройство според нуждите на клиента. Той е проектиран и изграден за ползване от 50 човека. В първият си вариант е снабден с 10 апартамента, напълно приспособени и оборудвани с всичко необходимо за 4 членно семейство. Останалите помещения са за персонал. Във вторият си вариант е редуциран до 6 апартамента, като най-големият е с площ от 130 кв.м.

Виж 3D разходка на апартамента тук.

КУХНЕНСКИ БОКС

Всеки апартамент разполага с напълно оборудван кухненски бокс с трапезна маса за четирима, от който се влиза в спалнята и банята.

СПАЛНЯ

Спалнята предоставя уединение и спокойствие, като разполага с гардеробна част и обособен работен кът.

МОНИТОРИНГ И КОМФОРТ

Всички детайли са съобразени с реалната жилищна площ за създаване на топла домашна атмосфера. С грижа за психологическото спокойствие всеки апартамент е снабден с виртуални прозорци, на които можете да прожектирате избрани от вас гледки или да наблюдавате реалната външна обстановка през инсталираните камери около бункера.

 

ОБЩА ЖИЛИЩНА ПЛОЩ

При влизане в бункера попадате в дълъг коридор даващ достъп до различни апартаменти и зали. В единият край на коридора ще намерите добре обзаведена зала за хранене, с професионално оборудвана кухня. На другият край на коридора ще попаднете на зала за почивка, игри и спорт.

Виж 3D разходката тук.

ОБЩА ДНЕВНА

Социализацията на обитаващите бункера е от ключово значение за тяхната психологическата устойчивост, затова ние от BUNKER BG сме се погрижили да осигурим максимално комфортна среда на ползвателите.

СВОБОДЕН ИЗБОР ПРИ ХРАНЕНЕ

Можете да се храните сами, като приготвяте храната си в оборудвания кухненски бокс на Вашият апартамент или да предпочетете да го правите в общата дневна площ за сплотяване на членовете.

Виж 3D разходка на помещението тук.

ЗАЛА ЗА ПОЧИВКА

В другия край на коридора, срещу общата дневна, ще откриете голяма игрална зала за забавления, с голяма мека мебел и ТВ екрани. Тук можете да прекарвате времето си; като се развличате с приятели, обсъждате заедно различни теми и стратегии, следите ситуацията по света или просто гледате филми.

ФИТНЕС

Залата е оборудвана с билярдна маса, стационарни и настолни игри, и фитнес уреди. Спортът е здраве, а в определени ситуации повече от необходимост. При желание на клиента фитнес площа може да бъде отделена като помещение.

Виж 3D разходка на помещението тук.

ТЕХНИЧЕСКА ЗОНА

Техническото помещение е оборудвано с всичко необходимо за правилното функциониране на бункера, като пречистване на питейна вода, генератор на електричество, резервоар с вода, резервоари с гориво, системи за пречистване на въздуха, складови площи, резервен въздух и място за друга специализирана техника.

Виж 3D разходка на техническото тук.

СЪРВЪРНО

СЪРВЪРНО

Непосредствено преди входа на техническата зона ще откриете сървърно помещение с подходяща вентилация за него – особено подходящо, ако сте бизнес компания за съхранение на ценна информация с отдалечен достъп.

ГЕНЕРАТОР НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО

ГЕНЕРАТОР НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО

Генераторът е калкулиран да осигури нуждите от електричество на целия бункер, в случай на прекъсване на външното електро подаване. Съществува опция за допълнително захранване от фотоволтаична централа.

РЕЗЕРВОАРИ ЗА ГОРИВО

РЕЗЕРВОАРИ ЗА ГОРИВО

Бункерът е снабден с помещения за съхранение на гориво, което обслужва нуждите на генератора.

ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПИТЕЙНА ВОДА

ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПИТЕЙНА ВОДА

Пречистването на питейната вода е жизнено важно за ползвателите, както и осигуряване на резерви от вода, в случай на авария. Погрижили сме се да имате достъп до пречистена, добре филтрирана вода, която да съответства на всички норми за питейни нужди.

ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХ

ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХ

Вдясно от входа ще попаднете на помещението за пречистване на въздух от химически, биологични и радиоактивни агенти. Системата е швейцарска разработка и е лицензирана от Федералната служба за гражданска защита на Швейцария.

РЕЗЕРВЕН ВЪЗДУХ

РЕЗЕРВЕН ВЪЗДУХ

При влизане в техническото вляво ще откриете помещението за осигуряване на авариен въздух в случай на необходимост.

За 3D разходка из техническите помещения - тук.

Трябва ли ми бункер или е излишна инвестиция?

Настоящата цивилизация върви с твърде бързи темпове към своето значително редуциране или пълно унищожение. Предстоят все повече икономически, здравни и социални кризи. Климатичните промени са сериозна предпоставка за унищожаване на земеделските площи, наводнения, бури и разрушаване на огромни територии и инфраструктура. Всичко това неизбежно ще доведе до режим на горива, прекъсване на хранителните доставки и други ценни суровини, без които животът в съвременното общество е немислим. Прекъсването на електричеството на големи и силно населени територии за повече от месец води до пълна анархия, борба за хранителни запаси и консумативи от първа необходимост. Капацитетът на армията и полицията са твърде ограничени, за да могат да се справят с подобни кризи. Само предварително подготвените могат да са спокойни за своето оцеляване и това на близките си.

Когато тези събития настъпят, вече е твърде късно да се взимат мерки, независимо с какви финансови или властови сили разполагате. Това е трудно за осъзнаване от повечето хора с висок социален статут и ресурси, защото в „добри времена“ всичко изглежда розово и възможностите са неограничени. При настъпването на критични събития като климатични бедствия или военни действия и размирици, неограничените възможности изчезват в рамките на часове, в това число и времето за подготовка. Всички хора се изравняват в своето бедствено положение, без значение от възможностите си преди кризата. Само и единствено сериозно подготвящите се в мирни условия могат да бъдат спокойни и да са с няколко стъпки пред останалите - затова се изисква предвидливост, съобразителност, възможност да мислиш със стъпки напред и да не се отпускаш в комфорта на улегналия и удобен живот, вярвайки, че той ще продължи до безкрайност.

Подобна цялостна подготовка е дълъг и сложен процес. Затова и ние от BUNKER BG сме тук, за да помогнем на всеки, който осъзнава нуждата от сигурност и има възможност да си го позволи.

Това е инвестиция, която не може да бъде на загуба! От една страна е съоръжение, спасяващо човешки животи, а от друга страна е дългосрочна инвестиция с нарастваща стойност във времето предвид предстоящите времена.

 

За да научите повече подробности за обекта, запишете си среща на:  +359 888 009 909

или оставете свои контакти и ние ще ви потърсим:  info@bunkerbg.com