ПАНИК СТАЯ

Паник стаята е стая, която се намира във вътрешността на Вашия дом. Може да бъде изградена в АПАРТАМЕНТ или КЪЩА.

Функцията на Паник стаята е да защитава Вас и семейството Ви. В момент на критична ситуация, когато трябва да реагирате изключително бързо, тя е Вашето спасение. Влизането в нея трябва да е лесно, а злонамереното проникване - невъзможно. Един път влезли вътре, вече Вие контролирате ситуацията!

Паник стаята е бункер в дома Ви! Поради високото си ниво на сигурност тя може да съхрани живота Ви при военни действия, размирици, природни бедствия и производствени аварии.

ПРОЕКТИРАНЕ

За да се изгради надеждна Паник стая, се преминава през процес по проектиране според нуждите на клиента. Предлагаме най-различни нива на защита. Всяка Паник стая трябва да отговаря на определени изисквания за сигурност и ние ще Ви помогнем те да бъдат покрити.

ПОМЕЩЕНИЯ

Различни помещения могат да бъдат превърнати в Паник стая, но не всяко става за такава. Доверете се на специалистите ни по сигурността и ще намерим най-подходящото решение за Вас.

МОНИТОРИНГ

Когато сте на сигурно в своята Паник стая, ще можете да наблюдавате какво се случва извън нея посредством видео-камери, които ще инсталираме из целия Ви дом и периметъра.

ПРОНИКВАНЕ

ПРОНИКВАНЕ

Паник стая се проектира и изгражда по начин, който да превърне неочаквания опит за изненада в неуспешен. Тя е крепост в дома Ви.

ОБИР

ОБИР

По време на обир Вие и семейството Ви сте напълно защитени в Паник стаята, дори тя да бъде открита!

АКТИВНА ЗАЩИТА

Нашите специалисти са предвидили специална Активна защита. Това значи, че докато сте на сигурно в Паник стаята, Вие ще можете да противодействате успешно на злонамерените действия отвън. 

ДИЗАЙН

Паник стаята може да бъде обзаведена изцяло по Ваш дизайн, който напълно да контрастира с функциите на съоръжението.

КАК ДА СЕ СДОБИЯ СЪС СОБСТВЕН БУНКЕР ?

СРЕЩА

 

ОФЕРТА

 

ДОГОВОР

 

СТРОИТЕЛСТВО

 

ПРЕДАВАНЕ