АВТОНОМНА ЗАЩИТА

В размирни времена е важно да бъдете независими от външната среда за достатъчно дълъг период от време, докато ситуацията се нормализира. Не можем да говорим за пълна защита, без да говорим и за автономност. За целта ще оборудваме къщата Ви с различни инсталации и запаси, които да Ви осигурят сигурност, ресурси и комфорт. Част от тях ще намерите по-долу:

ВОДНА НЕЗАВИСИМОСТ

ВОДНА НЕЗАВИСИМОСТ

В критична ситуация водната независимост е от решаващо значение за оцеляването. Инсталираме различни варианти на водни вместители, алтернативни източници и пречиствателни станции към тях, за да сте сигурни, че водата, която ще ползвате, е напълно годна за консумация. 

Електрически генератор

Електрически генератор

При прекъсване на електричеството е важно да имате алтернативно захранване. Генераторът, който инсталираме, ще Ви осигури дълго време на независимост. Той може да бъде инсталиран и под земята, за пълно прикритие.

Слънчеви панели

Слънчеви панели

Фотоволтаичните системи Ви осигуряват електрически запас като допълнително осигуряване. Разположени на покрива, те са и по-трудно достъпни при злонамерени действия.

ВЕТРОГЕНЕРАТОР

ВЕТРОГЕНЕРАТОР

Ветрогенераторът е добро решение за тройно подсигуряване за достигане на пълна независимост от външното електроподаване. Когато сте тройно подсигурени, можете да сте спокойни, че в момент на криза ще имате необходимото електричество за комуникации и други нужди.

КОМУНИКАЦИИ

КОМУНИКАЦИИ

Когато има срив в стандартните комуникации, навременната информация се превръща в изключително ценен актив. Ще Ви оборудваме с различни алтернативи, за да сте винаги информирани какво се случва тук и по света.

МОНИТОРИНГ

МОНИТОРИНГ

Ще инсталираме мрежа от видео-камери, разположени в стратегически точки, които да Ви дават пълно видео-наблюдение над целия периметър, както и датчици за движение. Да имате пълен мониторинг над имота си е от изключително значение, когато трябва да се реагира бързо.

ЗАЩИТНА ОГРАДА

ЗАЩИТНА ОГРАДА

Предлагаме различни варианти за обезопасяване на периметъра. Оградата може да бъде изградена с различни защитни системи по нея, като в същото време да бъде естетически издържана, без да привлича излишно внимание.

СОЛИДЕН ГАРАЖ

СОЛИДЕН ГАРАЖ

В размирни времена наличието на превозни средства е решаващо. Помислили сме и за тяхното съхраняване. Изграждайки солиден гараж със специална стоманена врата, можете да сте спокойни, че превозните Ви средства са на сигурно място.

СКЛАД С ПРОВИЗИИ

СКЛАД С ПРОВИЗИИ

Хранителното осигуряване е от ключово значение в тежки времена. Ще изградим защитен склад с провизии, където ще можете да съхранявате достатъчни количества на подходяща температура.

АКТИВНА ЗАЩИТА

АКТИВНА ЗАЩИТА

Предлагаме различни видове Активна защита на дома. На лична среща ще Ви предложим различни варианти, от които да се възползвате. Така ще сте спокоен, че в момент на нужда ще разполагате с голям набор от противодействия.

СКРИТ ИЗХОД

СКРИТ ИЗХОД

Когато решите да излезете от имота си в размирни времена, е добре да имате повече от един изход. Можем да изградим напълно прикрит изход, който ще Ви осигури допълнителна защита в момент на нужда.

КАК ДА СЕ СДОБИЯ СЪС СОБСТВЕН БУНКЕР ?

СРЕЩА

 

ОФЕРТА

 

ДОГОВОР

 

СТРОИТЕЛСТВО

 

ПРЕДАВАНЕ