БУНКЕР КОМПЛЕКС

БУНКЕР - КОМПЛЕКС е на две нива, подходящ за няколко семейства. Този бункер може да бъде изграден в затворен комплекс от къщи, за да защитава обитателите им в размирни времена. Бункерът е проектиран да покрива нуждите за живот на повече хора заедно. На първо ниво е снабден с кино салон, спа зона, фитнес, голяма дневна с бар и прилежаща кухня, която може да се отдели в самостоятелно помещение. Всяка спалня е със собствена баня. На второ ниво е разположено техническото помещение, складово, градина, трезорна стая и оръжейна. Има пространство да се разположат и помещения за обслужващ персонал.

ДНЕВНА

Дневната е просторна и удобна с площ от 190 кв.м. Когато повече хора се съберат на едно място, е препоръчително да има достатъчно голямо пространство, за да се чувстват спокойно.

КУХНЕНСКИ БОКС

В дневната е разположен кухненски бокс, двукрилен хладилник, пералня, миялна и всичко необходимо. В допълнение разполагате с бар-зона и голяма трапезна маса.

РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ИГРИ

Развлекателните игри са от особено значение в момент, когато Ви се наложи да ползвате бункерa по предназначение. Те помагат на човек да се откъсне от тревожни мисли за външната обстановка. Освен това, в мирни условия, можете да ползвате бункера като полезна площ към къщата си, като се забавлявате със семейството си с игрите, които ще инсталираме. Площта е достатъчно голяма за снукър/билярдна маса и различни стационарни игри.

КИНО

Киното е много важен елемент към удобствата, от които можете да се възползвате. Ще можете да го ползвате постоянно, като част от дома Ви, когато се събирате с приятелите си от комплекса, а в момент на критична ситуация е най-доброто средство за релаксиране.

ФИТНЕС

Когато сте за по-дълго време в своя бункер, движението е от особено значение за здравето и психическата устойчивост. Фитнес зоната е оборудвана с всички необходими уреди за комплексни тренировки.

СПА ЗОНА

Зоната за релакс е част от нуждата за благосъстояние. Можете да я използвате по всяко време. Според желанията на клиентите можем да инсталираме джакузи или басейн. Шезлонгите могат да са както обикновени, така и с подгряване. За постигане на пълен релакс СПА зоната и фитнеса са оборудвани с аудио система с пространствено озвучаване.

САУНИ

Предвидени са солна сауна и класическа. Според предпочитанията Ви можем да инсталираме различни видове сауни, в които да си почивате пълноценно.

СПАЛНИ

Всяка спалня е с площ от около 20 кв.м. и разполага със собствен санитарен възел. Всяка една площ подлежи на предоговаряне с клиентите и проектът търпи промени. В спалнята ще имате място за гардероб или цяла гардеробна.

ПЪЛНА ЗАЩИТА

Целият бункер ще бъде защитен чрез различни охранителни системи и активни защити отвън. Всяка от къщите над бункера може да бъде осигурена с пълна "Защита на дома".

КАК ДА СЕ СДОБИЯ СЪС СОБСТВЕН БУНКЕР ?

СРЕЩА

 

ОФЕРТА

 

ДОГОВОР

 

СТРОИТЕЛСТВО

 

ПРЕДАВАНЕ