БАЗОВ БУНКЕР

БАЗОВ БУНКЕР

Предлагаме Ви нашия нов продукт БАЗОВ БУНКЕР. Той покрива всички необходими изисквания за сигурност. Всеки, който притежава такъв бункер, може да е напълно спокоен за себе си и семейството си. В момент на нужда можете да го ползвате и спокойно да изчакате критичната ситуация да се нормализира.

С проекта БАЗОВ БУНКЕР Вие гарантирате спокойно бъдеще за себе си и бъдещото Ви поколение. Каквито и заплахи да предстоят ще знаете, че имате едно сигурно място, в което можете да се подслоните със семейството си, за да останете здрави и защитени, докато ситуацията отмине.

Подобно психическо спокойствие в живота е лукс, който доскоро малцина можеха да си позволят. Сега ние от BUNKER BG правим този лукс достъпен за повече хора.

УСТОЙЧИВОСТ И ЗАЩИТА

БАЗОВИЯТ БУНКЕР е изграден от стоманобетонна конструкция с минимална дебелина на стените от 50 см. Заложеното количество и вид арматура преобезпечава бункера Ви срещу земетресения, взривове и други събития. По Ваше желание бункерът може да бъде проектиран и като бомбоубежище с дебелина на стените над 1 метър.

Изчислената конструкция е стабилна и устойчива на всякакъв вид заплахи, като осигурява пълна защита срещу проникване на радиоактивни лъчения.

ЗОНА ЗА ОБЕЗЗАРАЗЯВАНЕ И СКЛАД

На входа на бункера е разположена ЗОНА ЗА ОБЕЗЗАРАЗЯВАНЕ. Всеки път, когато влизате, ще преминавате през кратък процес по обеззаряване. Това Ви гарантира, че няма да внесете в бункера си радиоактивни частици, вируси или химически вещества.

Следва СКЛАД със запаси, който може да побере провизии за достатъчно дълъг престой, докато външната ситуация отмине. Бункерът е снабден с малка БАНЯ с тоалетна и душ.

ЖИЛИЩНА ПЛОЩ

Жилищната част разполага с всичко необходимо за престой на едно семейство от 6 души. Кухненският бокс е оборудван с мивка, плот, печка с котлони и различни шкафове.

Масата за хранене и столовете са достатъчно удобни за шестчленно семейство. Същото можем да кажем и за четирите легла и разтегателния диван за двама.

ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХ И ВОДА

Всеки бункер разполага с пречиствателна станция, която Ви гарантира 100% пречистен приток на въздух. Инсталираме и пречиствателна система за питейна вода, за да сте спокойни, че водата, която ползвате, е годна за консумация и напълно чиста.

АВАРИЕН ИЗХОД

Бункерът притежава авариен изход, до който отвежда малък тунел. Единият му край е в жилищната площ, а другият на повърхността. В случай на затрупване на централния вход можете спокойно да използвате аварийния изход. Външният изход ще бъде прикрит.

ГЕНЕРАТОР И СОНДАЖ

В допълнение можем да инсталираме Генератор на електричество и Сондажна помпа, като за целта трябва да се предвиди допълнителна площ, в която да бъдат разположени. Всеки бункер ще бъде оборудван с датчици засичащи радиационния фон и сигнализиращи при покачването му. По този начин няма да Ви се налага да разчитате само на медиите, а ще бъдете своевременно информирани.

ПЛОЩИ

БАЗОВИЯТ БУНКЕР е с площ 30 кв.м:

         - 10 кв.м в складово помещение и зона за обеззаразяване.

         - 20 кв.м в жилищна площ.

Цена ще получите след установяване на местоположението и проучване на терена за изграждане.

Размерите на помещенията могат да се проектират и изградят според желанията Ви, като можем да увеличим всяка една площ, ако искате да имате повече пространство в бункера си.

СРОК НА ИЗПЪЛНЕНИЕ

Изграждането на един такъв бункер отнема 3-5 месеца след първа копка, до пълно финализиране.

Преди да достигнем до стартиране на строителството минават още няколко месеца в подготовка. Всяка една подготовка изисква време. Колкото по-рано човек стартира процеса, толкова по-близо ще е до момента, в който ще е готов да посрещне всякакви непредвидени събития със спокойно съзнание.

 

Не се колебайте да се свържете с нас и заедно да стартираме действията. Ще Ви водим през всички стъпки методично и последователно, докато се сдобиете с желания бункер.

КАК ДА СЕ СДОБИЯ СЪС СОБСТВЕН БУНКЕР ?

СРЕЩА

 

ОФЕРТА

 

ДОГОВОР

 

СТРОИТЕЛСТВО

 

ПРЕДАВАНЕ