Възстановяване и озеленяване

Когато изграждането на Вашия бункер се случва в двора на къщата Ви, това е свързано със строителни дейности, които ще нарушат целостта му. Ние поемаме ангажимент да документираме със снимков и видеоматериал състоянието на имота Ви преди стартирането на строителството, за да възстановим стария му вид, с някои подобрения. Замаскирането на секретното съоръжение, което има за цел да спасява животи, е от основен приоритет. Никой няма дори да подозира, че под прекрасната градина на къщата Ви има буркер, предлагащ всички удобства за нормален начин на живот.

Секретни изходи

Секретни изходи

Всеки бункер има тайни изходи. Необходимостта от тях е поради няколко съображения.  Ако централният вход бъде затрупан с отломки и отпадъци, Вие трябва да имате изход от бункера по всяко време, когато решите. Затова всеки бункер върви с минимум един скрит изход, чиято локация е встрани от централния вход. Заедно с ландшафтните архитекти ще скрием тайните изходи на бункера така, че никой да не може да ги разпознае. 

Видове тайни изходи

Видове тайни изходи

Съществуват различи видове тайни изходи. Някои от тях ще бъдат част от озеленяването, а други - част от скалите и камъните. Изходите могат да се скрият под беседка или малка постройка за инструменти в двора ви. Вариантите за прикритие на изходите са толкова многобройни, колкото различни варианти предлага местността.

КАК ДА СЕ СДОБИЯ СЪС СОБСТВЕН БУНКЕР ?

СРЕЩА

 

ОФЕРТА

 

ДОГОВОР

 

СТРОИТЕЛСТВО

 

ПРЕДАВАНЕ