Вътрешна градина

Да имате собствена градина в бункера носи много ползи. Ще можете да се радвате на естествената зеленина на растенията, които отглеждате, както и да ядете пресни собствено произведени зеленчуци. В градината ще можете да отглеждате марули, краставици, чушки, домати и различни видове билки като босилек, риган, мащерка и много други. Системата предоставя идеален баланс от хранителни вещества и поток от кислород. Така ще можете за много кратко време да отгледате внушителна реколта от пресни зеленчуци, които да сложите на трапезата си.

NASA технология

Системата, която ще инсталираме, работи в тесни връзки с NASA през последните 15 години, използвайки системите AeroFlo при изследвания с отглеждане на растения в космоса. Системата е на модули, които лесно се приспособяват към всяка среда за отглеждане, като материалите са от най-високо качество и не позволяват на ултравиолетовите лъчи да навлизат увреждащо.

Големина на помещението

Големината на помещението избирате Вие според желанията си. Имайте предвид, че системите за отглеждане на зеленчуци са така проектирани, че на малка площ може да се отгледа значителна продукция. Освен на количество, ще можете да се радвате и на разнообразни посеви. 

Отглеждане

Онези от вас, които освен склад с провизии, искат да имат и градина в своя бункер, ще получат подробни инструкции за начина на отглеждане на растенията. При аеро- и хидропониката отглеждането на реколта е лесно, особено в стабилна чиста среда като тази на бункера.

КАК ДА СЕ СДОБИЯ СЪС СОБСТВЕН БУНКЕР ?

СРЕЩА

 

ОФЕРТА

 

ДОГОВОР

 

СТРОИТЕЛСТВО

 

ПРЕДАВАНЕ