Пречистване на питейна вода

За здравето и оцеляването на Вас и семейството Ви имате нужда от осигуряване на чиста питейна вода в неограничени количества. Ние от BUNKER BG разполагаме със специалисти, които внимателно ще проучат терена и възможността за създаване на собствен водоизточник. Водата преминава през химически тестове и анализ, за да се прецени какъв вид водопречистваща система да бъде поставена. В общия случай използваме мембранна филтрация, включваща в себе си ултрафилтрация, нанофилтрация и обратна осмоза, а като допълнение и UV филтрация. Системите, които ще монтираме, пречистват водата включително и срещу химическо замърсяване. Бункерът е свързан към външната водопроводна мрежа, но и към собствен водоизточник, където е възможно. По този начин имате две алтернативи на питейна вода, като и при двата варианта водата преминава през специализираната пречистваща система за осигуряване на кристално чиста и безопасна за консумиране вода.

UV ПРЕЧИСТВАНЕ

UV ПРЕЧИСТВАНЕ

Ултравиолетовото (UV) прочистване на вода е техника за премахване на вируси, бактерии, паразити, микроорганизми, плесени и водорасли от водата без използване на химикали. Използваме инсталацията в допълнение с други системи за получаване на питейна вода. С нея премахваме до 100% от замърсителите, протозоите и микроорганизмите от водата. Наши специалисти ще подберат точната UV лампа и ще направят подготовка на водата за необходимата прозрачност. Този метод дава 100% гаранция за свободна от бактерии питейна вода. Дезинфекцията на вода от сондажи и кладенци с UV светлина е сигурен метод за премахване на микробиологично и химическо замърсяване.

ОБРАТНА ОСМОЗА

Системата за обратна осмоза е техника за пречистване на вода на молекулярно ниво, взета от самата природа. Идеята е взаимствана от природата при процеса на обмяна на веществата в живите клетки, през стените на които преминават само молекули с определен размер. В технологията за пречистване на вода с обратноосмотичен филтър се използват синтетични мембрани с малък диаметър на порите – 200 пъти по-малки от размера на вирусите и около 4000 пъти по-малки от размера на бактериите. Това гарантира, че в питейната вода няма да попаднат нито вируси, нито бактерии. Преминавайки през филтрите, водните молекули оставят всички замърсявания по мембраната, като на изхода водата е без примеси и абсолютно чиста. Специалистите ни ще направят оценка на пречистващата система за постигане на оптимален резултат - комбинация от мембранна нанофилтрация, обратна осмоза и UV пречистване.

КАК ДА СЕ СДОБИЯ СЪС СОБСТВЕН БУНКЕР ?

СРЕЩА

 

ОФЕРТА

 

ДОГОВОР

 

СТРОИТЕЛСТВО

 

ПРЕДАВАНЕ