Умен бункер

Специалистите на BUNKER BG разработиха нова система за мониторинг и контрол на системите във Вашия бункер. На централен дисплей Вие ще можете да следите всички показания на уредите и датчиците, инсталирани вътре и извън бункера. В съчетание с тази технология системата "Умен бункер" ще Ви позволи по свое желание да настройвате системите за отопление, охлаждане и вентилация. Ще имате както централно локално управление, така и  дистанционно. Ще можете да управлявате бързо и лесно цялата интелигентна мрежа на своя бункер без риск от повреда на основните животоспасяващи съоръжения, тъй като използваме паралелен модел на интегриране.

Компютър

Можете да управлявате всички процеси от своя компютър в офиса. Когато сте решили да изненадате своите гости с вечеря в бункера, можете да настроите отоплението, вентилацията, осветлението и въобще цялата система от разстояние. Когато пристигнете, всичко ще е включено, приятно затоплено и осветено, в готовност за прекарване на една приятна вечер с приятели в сигурната и уютна атмосфера на Вашия бункер.

Смартфон

Можете да управлявате своя умен бункер от разстояние с опростено и лесно за ползване приложение на Вашия смартфон. Настройте температурата, която предпочитате в помещенията, влажността на въздуха или мултимедийната система. Всичко се случва бързо и лесно. Когато стигнете в бункера си, можете да се насладите на релакс в сигурна обстановка.

Наблюдение

Сензорните екрани Ви дават контрол над системата за автоматизиция. Освен локалното управление на целия микроклимат в бункера, ще можете да осъществявате контрол и в къщата си. Ще можете да наблюдавате целия периметър около бункера през монтираните видеокамери, както и да настройвате алармената система. 

 

КАК ДА СЕ СДОБИЯ СЪС СОБСТВЕН БУНКЕР ?

СРЕЩА

 

ОФЕРТА

 

ДОГОВОР

 

СТРОИТЕЛСТВО

 

ПРЕДАВАНЕ