Обзавеждане на бункер

За всеки клиент изготвяме индивидуален проект. Помещенията са така проектирани, че да бъдат максимално удобни и да не различавате бункера от собствения си дом. Бункерът е съоръжение, което има за цел да спасява животи. Но защо то трябва да изглежда неприветливо и да бъде неудобно? Част от мисията на BUNKER BG е да предоставяме комфорт на своите клиенти. Когато живеете в място с достатъчно просторни помещения и не сте лишени от удобствата, с които сте свикнали, е по-лесно да запазите стабилност и спокойствие по време на неочаквани ситуации и трудни времена. Рязката промяна на средата от семеен дом в затворено пространство  може да нанесе непоправими психически травми. Именно заради това нашите бункери са проектирани като удобен апартамент, в който можете да поставите мебелите, които обичате, да окачите картини по стените, и по нищо да не се разбира, че се намирате в бункер. А когато времената са нормални, спокойно можете да каните своите близки и приятели на вечеря или сами да се усамотявате за почивка.

 

Фитнес

Фитнес

Всеки бункер има сауна и фитнес помещение, които се включват в базовия пакет оборудване. Здравето в момент на криза е най-ценният актив, който имаме. Мястото за спортуване е достатъчно просторно и е в отделно помещение. Така можете да спортувате необезпокоявани за поддържането на добра физическа форма. 

Сауна

Сауна

Поради доказания си здравословен ефект сауната се нарежда на едно от първите места по удобства. Затова в базовия си проект сме включили изграждането на сауна. Освен класическия вид можете да изберете между различните видове сауни като инфраред, арома, билкова и други.

Билярд

Билярд

В мирни времена можете да използвате площта на бункера за развлечения. Жилищните площи са проектирани така, че да предоставят достатъчно пространство, за да се чувствате комфортно. По Ваше желание можем да проектираме място за билярдна маса в дневната за развлечения с приятели и семейството.

Винарна

Винарна

Ако сте любител на хубавото вино, можем да проектираме помещение за отлежаване на любимите Ви марки. В спокойни времена ще можете да каните приятели и да се любувате заедно на предимството да изпиете чаша вино, чувствайки се напълно защитени в своя дом. 

Кино

Кино

Можем да превърнем бункера в място, където наистина да се чувствате като у дома си. Домашното кино е едно прекрасно средство за релаксиране. С приятелите или семейството си ще можете да се наслаждавате на спокойствие и уют с помещение за гледане на любимите Ви филми.

СПА зона

СПА зона

За по-големите проекти можем да предвидим СПА зона с джакузи, сауна, подгряващи се шезлонги и всички други удоволствия, които обичате. Освен място за защита бункерът може да бъде и място за пълноценен релакс и отмора, съчетавайки в себе си всички удобства, които желаете. 

Умен бункер

Умен бункер

Към обзавеждането предлагаме инсталиране на система "Умен бункер".  Ще можете да управлявате всички системи в бункера дистанционно и напълно автоматизирано от телефона и компютъра си, без това да крие риск от повреда на животоспасяващите съоръжения. 

Склад

Склад

Ще Ви предоставим списък с храни, който е изготвен от главен готвач с опит, и можем да се ангажираме със зареждането на склада вместо Вас. Складът е съставен от стелажи и различни решения за охлаждане на храните. Според предпочитанията Ви можем да монтираме хладилна камера или голям фризер. През определен период от време ще Ви подсещаме кои храни трябва да се заменят, или ще го правим вместо Вас.

КАК ДА СЕ СДОБИЯ СЪС СОБСТВЕН БУНКЕР ?

СРЕЩА

 

ОФЕРТА

 

ДОГОВОР

 

СТРОИТЕЛСТВО

 

ПРЕДАВАНЕ